Projektový management ve sportu

Varování

Publikace nespadá pod Ekonomicko-správní fakultu, ale pod Fakultu sportovních studií. Oficiální stránka publikace je na webu muni.cz.
Autoři

REKTOŘÍK Jaroslav PIROŽEK Petr NOVÁ Jana PÓČ David VÍT Darek GÁLLOVÁ Tereza HRBOLKA Daniel ŠMAJZROVÁ Kateřina KOTYZA Petr MRNUŠTÍK Pavel

Rok publikování 2015
Druh Odborná kniha
Fakulta / Pracoviště MU

Fakulta sportovních studií

Citace
Popis Kniha vychází z aktuálních potřeb managementu sportu, ve kterém se stále více uplatňuje projektový management jako jeden z důležitých nástrojů řízení. Je využíván především na přípravu, průběh a vyhodnocování sportovních tuzemských i nadnárodních projektů. S tím souvisí zpracování projektových záměrů jako nezbytných podkladů k získání finančních prostředků na jejich realizaci od územních samosprávných celků, centrálních institucí státní správy a evropských strukturálních fondů. Kniha vedoucí k dosažení těchto cílů obsahuje jak teoretická východiska, tak podrobný přehled využití všech nástrojů projektového managementu ve sportovně orientovaných záměrech, charakteristiku sportovních organizací jako zpracovatelů a příjemců projektů, a s tím související problematiku veřejných projektů, veřejných zakázek a investic. Pro názornost využití projektového managementu v praxi je text doplněn o případové studie.
Související projekty:

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.