Vánoční (dobro)den na ECON MUNI

Srdečně zveme všechny studenty i zaměstnance na předvánoční setkání, které se uskuteční v úterý 19. 12. 2023 od 9.30 do 14.00 ve foyer fakulty. Přijďte se naladit na Vánoce, popovídat si u punče se spolužáky, vyučujícími, kolegy a kolegyněmi a přispějte u toho na dobrou věc.

A jak bude náš (dobro)den probíhat?

Navážeme na úspěšnou tradici giving day a uspořádáme dobročinný bufet. Navíc ale organizujeme i materiální sbírku. Celkový výtěžek charitativní akce poputuje na činnost spolku Vesna. Během dne bude také prostor pro vánoční vyrábění.

Dobročinný bufet

Studenty a zaměstnance zveme a prosíme, aby přinesli cukroví a další sladké/slané pochoutky 🥞. Tyto dobroty budou vystaveny na stolech ve foyer fakulty a nabídnuté ke koupi. Každý může přispět částkou dle vlastního uvážení – buď hotovostí do pokladniček nebo pomocí QR kódu pro platbu kartou.

Pokud chcete přinést svou dobrotu, přijďte před místnost P101 v den události v čase od 8.00 do 9.20, v případě nutnosti možné přinést i později. Ideálně pokrm přineste v nevratné nádobě/krabičce. Děkujeme! ❤️

Materiální sbírka

Zúčastněte se sbírky oblečení a obuvi pro rodiny s dětmi, abychom společně přinesli hřejivý úsměv na tváře dětí i dospělých.

Přivítáme zimní oblečení – pánské, dámské i dětské kousky, včetně sportovního oblečení jako jsou tepláky či termooblečení. 👚🧥 Zimní obuv je vzácným statkem, proto oceníme každý nositelný pár. 👞

Kromě toho vítáme i hygienické potřeby od plen až po menstruační pomůcky, šampony a mýdla. 🧴 Postačí produkty v nejlevnější cenové kategorii. Každý dar sehrává svou roli.

Pokud máte zájem se aktivně zapojit alespoň do jedné z aktivit, vyplňte prosíme následující formulář. Registrace není nutná, nicméně nám to velmi pomůže s plánováním akce. Odkaz na formulář.

Vesna, ženský vzdělávací ústav v Brně, navazuje na více jak 150letou historii působení spolku Vesna v Brně. Od vzniku současné podoby v květnu 2021 poskytla materiální pomoc více jak 32 000 osobám. Kromě distribuce oblečení a školních potřeb slouží jako poradce v sociálních službách v Jihomoravském kraji. Vesna podporuje také ukrajinské rodiny prchající před válkou.

Těšíme se na všechny, kteří přispějí pokrmem či oblečením, ale i na ty, kteří se za námi zastaví a zakoupí si pochutiny v dobročinném bufetu.

Studentská komora Akademického senátu ve spolupráci s ECON MUNI.


Pořadatel
Ekonomicko-správní fakulta
Studentská komora akademického senátu
Odpovědnost
Ing. Jakub Daněk

Načítám mapu…

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.