Přihlaste se do TopSeCu a setkávejte se se zástupci z businessu a praxe na interaktivních workshopech!

Proč by Vás měl TopSeC zajímat?

V první řadě proto, že Vám nabízí jedinečnou příležitost setkávat se pravidelně s experty z praxe a našimi úspěšnými absolventy na interaktivních workshopech a přednáškách, vyzkoušet si nanečisto výběrová řízení, zapracovat na soft skills a získat zajímavé poznatky z oblastí, které jsou každodenní součástí práce u partnerů TopSeCu a pozvaných hostů.

Budete mít možnost zjistit, jak může Vaše vysněná pozice reálně vypadat, podíváte se do zákulisí firem, budete si povídat se zástupci vrcholového managementu. 30. září si vyzkoušíte Assessment centrum a 7. října nás čeká neformální Slavnostní zahájení TopSeC. Podívejte se na http://www.econ.muni.cz/topsec

Program na podzimní semestr již brzy na webu zveřejníme, Vy ale neváhejte a pošlete svou přihlášku už teď. Proč? Protože semestry strávené v tomto projektu se Vám rozhodně vyplatí – pomáhají při hledání práce jak v rámci studia, tak i v dalších letech. Účast si navíc můžete přidat i do svého LinkedIn profilu, protože za dva semestry v programu od nás obdržíte nejen kredity, ale i certifikát!

Přijímací řízení je určeno pro studenty NMgr. programů (i 4.+5. ročníků Mgr.) Životopisy a motivační dopisy posílejte do 26. září 2021 na adresu topsec@econ.muni.cz a v IS MU si zapište předmět MPX_TPSC.

Těšíme se na Vás!


Pořadatel
Oddělení vnějších vztahů (Ekonomicko-správní fakulta)
Odpovědnost
Mgr. Anna Mašátová
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://www.econ.muni.cz/topsec
https://is.muni.cz/dstore/bt/000/118/596/681/118596681/A4_TopSeC_podzim_2021.pdf

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.