Workshop Day s Velkou čtyřkou

Užijte si den plný workshopů od auditu až po soft skills! Ekonomicko-správní fakulta zve ve spolupráci s Kariérním centrem MU na Workshop Day s Velkou čtyřkou, který se uskuteční 16. dubna 2019 od 10:00 v místnosti P102 a následně v prostorách fakulty.



Uvažujete o práci ve Velké čtyřce? Chcete vědět, jak uspět při výběrovém řízení nebo si jen zlepšit svoje dovednosti? V rámci Workshop Day s Velkou čtyřkou si užijete nejen případové studie z oblasti auditu a daní, ale také kurzy zaměřené na Excel. Těšte se i na online testy nebo na výběrové řízení nanečisto, kde zjistíte, jak si stojíte v porovnání s ostatními. Vybrat si můžete ze široké palety workshopů od společností Deloitte Česká republika, EY, KPMG Česká republika, s.r.o.PwC Česká republika.
Zpočátku proberete, jak je to s nástupní mzdou i jak vypadají testy u výběrového řízení. Pak bude následovat 8 workshopů se zaměřením na audit, daně, ale i soft skills. Tento program se bude konat dvakrát za sebou, takže můžete absolvovat dva workshopy z osmi možných. Těšte se na praktické příklady a porovnání, jak se zadává práce v jednotlivých společnostech a jaká je běžná pracovní atmosféra.

Registrovat se

Nyní se již nelze přihlásit. Přihlášení bylo možné do 16. dubna 2019 10:00.


Pořadatel
Oddělení vnějších vztahů (Ekonomicko-správní fakulta)
Masarykova univerzita
Odpovědnost
Mgr. Anna Mašátová
Další informace, fotografie nebo videa k události
http://bit.ly/WD_big4

Načítám mapu…

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.