Klub investorů: Jaké je zažít consulting v Big4 hned po škole?

Chceš se dozvědět, jaké to je pracovat v consultingu hned po škole❓

Co ti Big4 dá a co ti naopak vezme❓

Tak to přijď na naši přednášku na téma Jaké je zažít consulting v Big4 hned po škole. 😍 Přednášejícími budou Jaroslav Nedvěd MSc. a Ing. Michaela Novotná! 🔥

Naši hosti se s tebou podělí o stereotypy, které o Big4 tradují. Představí ti také příklady projektů, které dělájí jejich týmy:
1️⃣ Asset Quality Review - hloubkový audit banky pod taktovkou ECB
2️⃣ Datová analýza a testování pro mezinárodní pojišťovnu

👉Jaroslav nastoupil do PwC Advisory v roce 2015 hned po dokončení magisterského studia v Amsterdamu. Začal v týmu Financial Services a jeden z jeho prvních projektů byl tzv. “Asset Quality Review” několika bulharských bank. Byl to zajímavý projekt, ale netušil, jakým způsobem mu tato zkušenost zformuje jeho budoucí kariéru. Přes roli analytika na prvním projektu se dostal na roli team leadera při revizi 14 bank v Mongolsku a následně byl zodpovědný za celkovou dodávku na projektech v Bulharsku, Kazachstánu nebo Litvě. Nyní rozvíjí brněnský tým consultingu a vede projekty po celé Evropě.

👉Michaela vystudovala obor Finance a právo na ESF MU a již během studia se začala zajímat o programování a datovou analýzu. Do PwC nastoupila loni v posledním ročníku magisterského studia a hned po pár měsících začala z pozice datové analytičky pracovat na projektu harmonizace datového modelu pro mezinárodní společnost.

Budeme se na tebe těšit ❤️


Pořadatel
Klub investorů
Odpovědnost
Bc. Natália Kraváriková

Načítám mapu…

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.