Instagram  |  Facebook  |  YouTube  |  22. 1. 2024, 11:21

Den otevřených dveří aneb ECON MUNI všemi smysly

Ahoj!

Říkal ti někdo, že ekonomie nemůže být cool? Na Ekonomicko-správní fakultě MU už 32 let dokazují, že ekonomie je super cool, a můžeš se o tom přesvědčit i ty, 1. února od 9 hodin na Dni otevřených dveří ECON MUNI.

Co budeš moci ZAŽÍT? Jednou z hlavních výhod je, že UVIDÍŠ, jak naše fakulta vypadá, v jakých učebnách budeš mít semináře a přednášky, a taky si prohlédneš chillroom nebo rozlehlá atria, kde budeš čerpat síly k dalšímu studiu a potkávat nové kamarády. Taky USLYŠÍŠ od budoucích spolužáků, jaké to na ECON MUNI je, které předměty jsou náročné a co je naopak zábava, co nepodcenit při přípravě na přijímačky a získáš další cenné rady od nás, kteří už tu studujeme. Na místě budou vyučující z jednotlivých kateder, díky kterým budeš moci OCHUTNAT vzorek toho, co a jakým stylem se učí v jednotlivých studijních programech. 

A hlavně, na Dni otevřených dveří POCÍTÍŠ atmosféru fakulty, kterou ti čtení článků na webu ani scrollování na sítích nedokáže zprostředkovat.

Tak co, uvidíme se? Jednoduše sedni na vlak nebo na šalinu, vystup na Lipové a už jsi tu. Nezapomeň se ale dopředu zaregistrovat, aby tvá návštěva šlapala jako hodinky.

Tak brzy ahoj!

Tvůj budoucí spolužák
MIRO

Registruj se na DOD

Proč jít na ECON MUNI?

Láká tě ekonomická sféra nebo veřejná správa? Studuj na ECON MUNI! Na našich studentech nám záleží. Chceme, abyste se u nás cítili dobře a dostali kvalitní a praktické vzdělání.

Více zde
 

Studuj na ECON MUNI!

Podáváš si k nám přihlášku? Na našem YouTube kanálu najdeš sérii videí, ve kterých ti poradíme, jak a co se u nás dá studovat, jak si podat přihlášku a také jak probíhají přijímací zkoušky či na co se u nás můžeš těšit!

Více zde

Přečti si:

Na ECON MUNI tě naučíme orientovat se ve světě financí i podniků  Externí odkaz

Nahlédni do světa ekonomie, fungování trhů, veřejné správy nebo cestovního ruchu  Externí odkaz

Ekonomie je prý nuda: je to pravda, nebo mýtus?  Externí odkaz

Ministr financí ČR diskutoval se studenty na půdě ECON MUNI  Externí odkaz

Ekonomii, jako každý obor, se učíme celý život  Externí odkaz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Youtube     LinkedIn     Twitter