Instagram  |  Facebook  |  YouTube  |  24. 11. 2023, 15:48

Jak chytře na TSP

Ahoj budoucí maturanti a maturantky,

ten školní rok letos ale rychle utíká, že? Možná si ani neuvědomujete, jak čas letí, proto bych vám rád připomněl, že Masarykova univerzita již přijímá přihlášky do bakalářského studia.

Letos tu máme velkou změnu – čím dřív se přihlásíte, tím větší máte šanci, že za rok budete sedět v posluchárnách s námi, vašimi budoucími spolužáky. Nově totiž nabízíme možnost absolvovat až 2 pokusy testů studijních předpokladů (TSP).

Tuto možnost získáte, pokud si podáte a zaplatíte přihlášku nejpozději 31. ledna 2024. Současně platí, že termíny 1. kola TSP mají omezenou kapacitu. Takže čím dřív si podáte přihlášku, tím víc termínů budete mít na výběr. Více informací najdete zde.

V přípravě na TSP vás nenecháme samotné! Víme, že toho máte teď hodně, a příprava na maturitu je vaší prioritou. ECON MUNI vám proto podává pomocnou ruku v podobě přípravných kurzů na TSP. Typy úloh ani tréma vás už nezaskočí. Kurzy nabízíme v prezenční i online podobě. Přihlásit se můžete tady.

Pokud pořád váháte, který studijní program je pro vás ten pravý, zkuste se podívat do naší brožury pro uchazeče. Je plná důležitých podrobností o všem, co vás o programech a studiu na ECON MUNI zajímá.

Bude skvělé potkávat vás na fakultě a prožívat s vámi skvělé roky vysokoškolského života! :-)

Zatím se mějte,

váš budoucí spolužák
Miro

Přečtěte si:

Startuje sběr přihlášek ke studiu, MUNI nabízí inspirativní prostředí  Externí odkaz

MUNI bodovala v oborových žebříčcích Shanghai Ranking  Externí odkaz

I-Days na ECON MUNI nabídly prostor pro řešení výzev českého zdravotnictví  Externí odkaz

Umělá inteligence pomůže investorům dělat lepší finanční rozhodnutí  Externí odkaz

Prezident NKÚ diskutoval na ECON MUNI  Externí odkaz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Youtube     LinkedIn     Twitter