Instagram  |  Facebook  |  YouTube  |  22. 2. 2024, 17:00

Čas na podání přihlášky na ECON MUNI se už krátí

Ahoj!

To už zase proteklo vody Svratkou a Svitavou od Dne otevřených dveří na naší Ekonomicko-správní fakultě, co? Atmosféru, kterou jste sem přinesli, ale můžeme cítit na fakultě ještě dnes. Mohli jste nahlédnout do našich učeben a auly, poznali jste více život na ECON MUNI a dozvěděli jste se mnoho informací o studiu přímo od nás studentů.

Možná jsi ale na DOD nemohl/a dorazit a zažít na vlastní kůži to, co tu my zažíváme každý den. Tak se alespoň podívej na naše nové fakultní video, které ti z pohodlí domova přiblíží, jaké to u nás na ECON MUNI vlastně je.

A musím ti připomenout důležitou věc: čas na podání přihlášek se už krátí! Sám patřím mezi zapomnětlivce, a proto vím, jak je důležité mít kolem sebe lidi, kteří nás na důležitá data, jako jsou narozeniny, termíny testů a v našem případě podání přihlášky na ECON MUNI, upozorní. Takže, čas máš do 29. února. Tento rok je přestupný, takže máš na podání a zaplacení přihlášky o den víc – tak toho určitě využij!

Někdy se stává, že ani po dlouhé době uvažování rozhodnutí pořád nepřichází. Kdybych si tak mohl poslechnout své starší já, které by mi poradilo, co dělat… Při výběru studia na vysoké škole ale něco podobného přece existuje! Jsou to zkušenosti našich absolventů, kteří mají za sebou už celé studium, dokonce jsou i několik let zaměstnaní a dokážou zhodnotit, co jim studium dalo. Jejich zkušenosti i informace o tom, co jejich současné zaměstnání obnáší, najdeš zde.

Využij posledních pár dní k rozhodnutí, zjisti více o naší fakultě a nabízených studijních programech. Ve své přihlášce si pak můžeš zvolit rovnou tři podle své preference. Tak směle do toho!

Přeji ti štěstí při správné volbě!

Tvůj budoucí spolužák
Miro

Podej si přihlášku

Proč jít na ECON MUNI?

Láká tě ekonomická sféra nebo veřejná správa? Studuj na ECON MUNI! Na našich studentech nám záleží. Chceme, abyste se u nás cítili dobře a dostali kvalitní vzdělání. Samozřejmostí je u nás jazyková výbava, díky které můžeš využít širokou nabídku studia v zahraničí. Naše výuka je pevně spojena s praxí, což ti pomůže dostat se do těch nejlepších firem či organizací v oboru.

Více zde
 

Studuj na ECON MUNI!

Chceš studovat na ECON MUNI a zorientovat se v nabízených studijních programech? Podívej se na náš YouTube kanál, kde ti naši studenti v krátkých videích všechny programy představí. Zjistíš, co se v programu naučíš i jaké uplatnění najdeš po studiu. Další videa ti prozradí, jak si k nám podat přihlášku nebo jak probíhají přijímací zkoušky

Více zde

Přečti si:

Na ECON MUNI tě naučíme orientovat se ve světě financí i podniků  Externí odkaz

Nahlédni do světa ekonomie, fungování trhů, veřejné správy nebo cestovního ruchu  Externí odkaz

Ekonomie je prý nuda: je to pravda, nebo mýtus?  Externí odkaz

Sedm tipů, jak s klidem zvládnout TSP  Externí odkaz

Na ECON MUNI se diskutovaly dopady snížení valorizace důchodů  Externí odkaz

© 2024
Masarykova univerzita

Instagram     Facebook     Youtube     LinkedIn     Twitter