Informace o projektu
Masarykova univerzitní studentská soutěž (MUNISS)

Kód projektu
0055/2011
Období řešení
9/2011 - 5/2012
Investor / Programový rámec / typ projektu
Magistrát města Brno
Fakulta / Pracoviště MU
Ekonomicko-správní fakulta

Cílem tohoto projektu je, ve spolupráci mezi městem Brnem a Masarykovou univerzitou, využít potenciálu nadaných studentů pro tvorbu studií, které budou zaměřené na oblasti a otázky, jimž se věnuje Kancelář strategie města, a budou tak využitelné pro potřeby města.


Obsahem projektu má být volně volitelný předmět typu projekt pro studenty MU. Předmět má probíhat formou týmové práce. Celkem se má vytvořit devět týmů. Každý tým má být složený z devíti členů tak, aby měl vždy po jednom studentovi z každé z devíti fakult MU. Takto se vytvoří multidisciplinárně stavěné týmy, což umožní širší a kvalitnější zpracování zadaných témat. Vždy trojice týmů má zpracovávat konkurenčně jedno stejné téma. Volba řešených témat by byla plně na straně města Brna.


Celý předmět má mít formu soutěže jak pro zvýšení atraktivnosti z pohledu studentů, tak pro možnost kvalitní mediální prezentace pro oba partnery projektu. Proto je také celý projekt pojmenován „Masarykova univerzitní studentská soutěž“ (zkratka MUNISS). Práce všech soutěžních týmů se na konci budou hodnotit odbornou komisí. Členové tří nejlépe hodnocených týmů obdrží stipendia (za tvůrčí činnost) a formální ocenění v podobě ceny rektora MU a primátora města Brna, jejichž záštitu je snaha získat.


Po městu se žádá příspěvek ve výši 150 000 Kč na každý ze dvou semestrů trvání projektu a to ve formě platby za propagaci města Brna. MU by poskytla prostředky na stipendia studentů.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.