12. 1. 2022, 14:36

Proč studovat v Brně na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity?

Naše fakulta je skvělým startem pro kariéru a jako málokterá škola v Česku nabízí možnost studovat ekonomii v kombinaci s obory z dalších fakult Masarykovy univerzity. Podívejte se na naši nabídku studijních programů a také na možnosti, které Vašim aktivním studentům umožní přijetí na naši fakultu bez přijímacích zkoušek.

Stáhněte si také informační brožuru k přijímacímu řízení na ECON MUNI v akademickém roce 2021/2022.

Den otevřených dveří ECON MUNI

Navštivte spolu s Vašimi studenty Den otevřených dveří ECON MUNI, nahlédněte do prostor fakulty a získejte více informací o studiu na ní. Můžete se těšit na virtuální prohlídku školy, chatovací místnosti se studenty a samozřejmě také na informace o jednotlivých studijních programech, přijímací zkoušce či studiu v zahraničí.

DOD proběhne ve středu 26. ledna 2022 on-line. K návštěvě je třeba se zaregistrovat a zvolit si konkrétní čas.

Registrace
 

Oživte výuku s našimi ambasadory

Naši studentští ambasadoři rádi představí studentům 3. a 4. ročníků středních škol studium a život na ECON MUNI z vlastní perspektivy a zodpoví jakékoliv dotazy. Vlastní zkušenost podobně starých studentů je totiž ke sdílení ta nejlepší!

Naši ambasadoři mohou dorazit v Jihomoravském kraji a blízkém okolí osobně na Vaši školu, případně se se studenty spojit i on-line.

V případě zájmu nám napište na e-mail ambasadori@econ.muni.cz

Touch Econ

Projekt Touch Econ nabízí středoškolákům možnost vyzkoušet si studium na ECON MUNI se všemi jeho náležitostmi. Studenti si mohou vybrat z nabídky 7–11 předmětů, seznámit se s průběhem výuky a povinnostmi studia na vysoké škole. Úspěšní absolventi alespoň dvou předmětů navíc získají možnost přijetí na jakýkoliv studijní obor ECON MUNI bez přijímacích zkoušek.

Projekt mohou zdarma absolvovat všichni studenti 3. a 4. ročníků středních škol. Registrace do jarního semestru 2022 bude otevřena 14. ledna od 18:00 do 21. ledna 2022 (resp. do vyčerpání kapacity).

Více informací
 

Přípravné kurzy k TSP

Příprava na přijímací zkoušky na VŠ je důležitá, a proto i v letošním roce pořádáme pro studenty přípravné kurzy k univerzitním testům studijních předpokladů (TSP).

Studenti se seznámí s nejdůležitějšími typy úloh a naučí se, jak správně a rychle postupovat při jejich řešení. Zjistí také, jak efektivně pracovat s vlastní trémou či nervozitou způsobenou omezeným časem zkoušky.

K dispozici jsou kurzy v prezenční i v on-line podobě. Přihlašování je možné do 10. března 2022.

Více informací

Přečtěte si:

Studovat při zaměstnání není nemožné! Profesní programy vychází studentům maximálně vstříc  Externí odkaz

Děkan ECON MUNI: Září nám dokázalo, jak moc se vzájemně potřebujeme  Externí odkaz

Třetí ročník soutěže Atlas Copco přinesl úspěch čtyřem diplomantům ECON MUNI  Externí odkaz

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook     Instagram     LinkedIn