Zasedání Akademického senátu ESF MU

Vážené dámy, vážení pánové,
dovoluji si Vás pozvat na řádné zasedání Akademického senátu ESF MU, které se bude konat v pondělí 14. 12. 2020 od 12:30 prostřednictvím MS Teams.
Program zasedání naleznete níže, materiály k projednávání jsou dostupné zde.



Program řádného zasedání Akademického senátu ESF dne 14. 12. 2020:
1. Návrh na jmenování členů Vědecké rady ESF MU
2. Podmínky pro prominutí přijímací zkoušky na ESF MU do bakalářských studijních programů pro akademický rok 2021/2022 z programů celoživotního vzdělávání
3. Návrhu přeměny a vzniku studijního programu Podniková informatika - navazující magisterský
4. Různé



Jednání Akademického senátu ESF MU bude v pondělí 14. 12. 2020 od 12:30 dostupné na této adrese: http://live.cesnet.cz/muni-esf.html.
Zájemci o přímou účast na zasedání z řad veřejnosti se zaregistrují do neděle 13. 12. 2020 prostřednictvím emailu předsedkyni AS ESF MU na adrese dagmar.linnertova@econ.muni.cz. Podrobnosti o připojení se k zasedání budou součástí potvrzení registrace.



Požádat o slovo můžete rovněž v průběhu celého konání schůzky zasláním emailu na adresu: 69dddb95.space.muni.cz@emea.teams.ms s textem který chcete sdělit (napíšete konkrétní text, který se zobrazí v chatu schůzky a bude dostupný předsedkyni AS a členům AS ESF MU. Zasílání dotazů formou emailu, bude ukončeno přibližně 5 min před ukončením diskuze z důvodu možné časové prodlevy mezi odesláním emailu a přijetím emailu do kanálu schůzky. Děkujeme za pochopení.



V případě problému s připojením požádejte o slovo přímo předsedkyni AS ESF MU Dagmar Vágnerovou Linnertovou (dagmar.linnertova@econ.muni.cz) zasláním emailu s textem, který chcete sdělit.



S pozdravem
Dagmar Vágnerová Linnertová
předsedkyně AS ESF MU


Odpovědnost
Ing. Dagmar Vágnerová Linnertová, Ph.D.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.