Interní audit a digitalizace

Ve čtvrtek 13. 10. od 14 hodin (místnost P102) v rámci předmětu Auditing a kontrola ve veřejném sektoru vás zveme na speciální otevřenou přednášku na téma  Interní audit a digitalizace v podání zástupců společnosti Dynatech, která se zabývá auditorskými službami pro veřejnou správu, provozuje a poskytuje softwarovou podporu v oblasti kontroly pro organizace z veřejné správy, nebo také vzdělává.

V rámci této speciální otevřené přednášky vystoupí jednak majitel a ředitel společnosti Miloslav Kvapil, dále pak také absolventka ESF MU Kateřina Šťastná, která aktuálně již působí v této společnosti, a ještě aktuální studentka ESF MU Ivona Šibíková, která je v Dynatechu na stáži. V rámci přednášky se tak dozvíte nejen, co Dynatech dělá ve výše uvedených oblastech, ale také jak zapojuje studenty a jaké jsou možnosti odborných praxí a stáží.

A věděli jste, že Dynatech spolupracuje s naší fakultou i v rámci výzkumu a vývoje a to aktuálně v rámci řešení společného projektu z OP PIK Podpora investiční strategie veřejnoprávních korporací?


Pořadatel
Katedra veřejné ekonomie (Ekonomicko-správní fakulta)
Odpovědnost
Ing. Filip Hrůza, Ph.D.

Načítám mapu…

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.