Troy Mix: Collaborative Public Administration for Resilience and Recovery in the US (Přednáška)

Troy Mix je zástupcem ředitele Institutu veřejné správy při Joseph R. Biden, Jr. School of Public Policy and Administration na Univerzitě v Delaware (USA). Ve své práci se zaměřuje na data analýzu, strategické plánování a školení služeb pro podporu ekonomického a organizačního rozvoje veřejné správy, firem a místních stakeholderů. Troy vede Iniciativu za ekonomickou obnovu státu Delaware pod hlavičkou Institutu, která má za cíl stimulovat diskuzi, plánování a hlavně aktivity vedoucí k obnově státu Delaware (USA) z hlediska ekonomického, veřejného zdraví a sociálních dopadů vlivem krize spojené s COVID-19.

Přednáška bude zaměřena na představení aktivit a nástrojů veřejné správy určených pro obnovu a odolnost proti takovému typu události v americkém kontextu.

Vedle toho se také můžete v rámci této speciální přednášky dozvědět více o tom, jak probíhá studium veřejné správy na americké univerzitě i jaké jsou možnosti spolupráce s tamní univerzitou a institucemi.

Přednáška je volně přístupná pro studenty a zaměstnance MU dle aktuálně platných epidemiologických pravidel a semaforu MU. Přednáška se uskuteční ve Velké zasedací místnosti na děkanátu.

S ohledem na omezenou kapacitu a limitovaný přístup se prosím na přednášku registrujte.

Zaregistrovat se

Nyní se již nelze přihlásit. Přihlášení bylo možné do 1. prosince 2021 15:00.


Pořadatel
Institut veřejné správy (Ekonomicko-správní fakulta)
Odpovědnost
Ing. Filip Hrůza, Ph.D.
Další informace, fotografie nebo videa k události
https://www.facebook.com/events/639309877479421

Načítám mapu…

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.