Project information
Implementace standardů pro zajišťování kvality vzdělávací činnosti pro různé formy studia do akreditačního procesu a systému zajišťování kvality na jednotlivých VŠ

Information

This project doesn't include Faculty of Economics and Administration. It includes Rector's Office. Official project website can be found on muni.cz.
Project Identification
ROZV/C20/2022
Project Period
1/2022 - 12/2022
Investor / Pogramme / Project type
Ministry of Education, Youth and Sports of the CR
MU Faculty or unit
Rector's Office
Cooperating Organization
Charles University

Metodologie hodnocení standardů kvality vzdělávací činnosti s ohledem na jednotlivé formy studia na MU včetně návrhu způsobu evidence v IS a identifikace klíčových indikátorů pro vyhodnocení kvality forem studia.

Projekt navazuje na CRP 18+ 2021 Rozvoj standardů pro zajišťování kvality vzdělávací činnosti pro různé formy studia s ohledem na aktuální metody a zkušenosti se vzděláváním na dálku a jeho cílem je definovat možnosti implementace příslušných standardů kvality pro různé formy studia do akreditačního procesu a systému zajišťování kvality vzdělávací činnosti na úrovni jednotlivých VŠ, zejména s ohledem na nové standardy definující možnosti začlenění metod distančního vzdělávání do všech forem studia. Klíčovou agendou projektu bude koordinace postupu implementace těchto standardů do vnitřních předpisů jednotlivých VŠ a především tvorba jednotného metodického rámce pro posuzování plnění těchto standardů v rámci akreditačního procesu a pro jejich průběžné hodnocení a ověřování v rámci systému zajišťování kvality vzdělávací činnosti.

You are running an old browser version. We recommend updating your browser to its latest version.