SZZ na Katedře regionální ekonomie a správy započaté v ak. roce 2018/19 a dříve

Aktuální termíny a přihlášení ke SZZ:  viz Harmonogram akademického roku

Státní závěrečné zkoušky pro bakalářské prezenční i kombinované studium obor  Regionální rozvoj a cestovní ruch a obor Regionální rozvoj a správa (opravný termín) se uskuteční  15. června a 3. září 2020 a pro magisterské prezenční i kombinované studium obor Regionální rozvoj a správa (opravný termín) se uskuteční 24. - 25. června a 9. září 2020

Průběh zkoušky

Průběh magisterské a bakalářské SZZ: SZZ začíná obhajobou DP (BP), která má tyto části – úvodní vstup studenta (prezentace v PowerPointu cca 5 minut, max. 6–8 obrázků, více nestihnete!!), čtení posudků, reakce studenta a diskuse, celá obhajoba trvá 15 minut. Pak následuje zkouška z ekonomie, tahá se jedna otázka. SZZ završí zkouška z oborových předmětů, tahají se dvě otázky, jedna z části A, druhá z části B. Výsledek SZZ je sdělen všem hromadně až na konci dne!

Harmonogram SZZ

Harmonogram bakalářské SZZ na červen je již zveřejněn! V případě, že v něm Vaše jméno chybí a byl(-a) jste na termín přihlášen(-a), informujte nás o tom bezodkladně e-mailem. Stejně v případě, že v seznamu figurujete a termínu se zúčastnit nehodláte. V souladu se SZŘ MU je zveřejněno též složení státnicových komisí.

Důležité! Sledujte harmonogram průběžně do poslední chvíle, aktualizujeme jej při každé známé změně!!

Bakalářské studium (prezenční i kombinované)

Termín pro následující kolo SZZ: 15. června a 3. září 2020

Obor Regionální rozvoj a správa

Obor Regionální rozvoj a cestovní ruch

Magisterské studium (prezenční i kombinované)

Termín pro následující kolo SZZ: 24. - 25. června a 9. září 2020

Obor Regionální rozvoj a správa

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.